Algemene voorwaarden

Reiskosten/Parkeerkosten:

De eerste 10 kilometer vanaf postcode 2382 BW zijn voor mijn rekening. Daarna reken ik €0.19 per gereden kilometer. Indien er parkeerkosten gemaakt worden zullen deze in rekening gebracht worden van de klant. Bij ‘minishoots’ worden er gedeelde reis- en parkeerkosten in rekening gebracht.

Bewerken van foto’s:

De foto’s worden bewerkt in mijn style, deze kun je zien op mijn pagina’s op Facebook/Instagram en deze website. Onbewerkte bestanden worden niet gedeeld. Voordat de geschikte foto’s in de klanten gallerij belanden, zijn ze door een kritische keuring gegaan, hier horen geen ‘slechte’ foto’s tussen te zitten.

Publiceren van foto’s:

Het publiceren van foto’s online gaat altijd in schriftelijk overleg met de klant. Foto’s die niet betaald zijn en wel gedeeld mogen worden, worden enkel gepubliceerd met het logo/watermerk van Fotografie Annet.

Aanbetaling:

Een week voor elke fotoshoot betaalt u €25 aan. Bij trouwreportages 20 procent van de totaalrekening.

Pakket:

Bij een fotoshoot behoort een bepaald af te nemen pakket, zie het kopje Tarieven. Bij trouwfotografie kunt u, in overleg, een offerte op maat ontvangen. Het minimaal af te nemen aantal uren voor trouwfotografie is 4 uur.

Aanleveren foto’s:

Foto’s van een zwanger, new born, gezin of famlieshoot worden binnen 2 weken aangeleverd. Huwelijksfotografie binnen 4 weken. Aanleveren kan via We Transfer of op luxe USB stick met doosje. (Kosten voor luxe USB, zie prijslijst). Huwelijksfoto’s worden enkel via USB aangeleverd gezien de beperkte capaciteit van We Transfer.

Afspraak verzetten:

Afspraak verzetten, ziek geworden of er is iets anders tussen gekomen? We plannen gewoon een nieuwe datum in. Mocht ik zelf ziek zijn behoud ik mij het recht om de afspraak te verzetten naar aan andere datum. Ik contact u minimaal 24 uur van tevoren.

Afdrukken:

Je kunt de foto’s bij mij laten afdrukken. Kies je er voor om de foto’s zelf af te laten drukken dan is Fotografie Annet niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de afdruk.