Huwelijksfotografie

Een van de mooiste dagen van jullie leven. Van ‘love couple’ naar man en vrouw. En voor mij een enorme eer om dit te mogen vastleggen. In de huwelijksfotografie hebben jullie keuze uit verschillende pakketten met een minimale afname van 4 uur fotograferen. Past één van deze pakketten nog niet echt bij jullie dan is er mogelijkheid om een offerte op maat te laten maken. Altijd vrijblijvend!

Love couple shoot

Voor de huwelijks aankondiging of het ‘Save the date’ kaartje is er een mogelijkheid om een mini ‘Love couple shoot’ te boeken van ongeveer 30 minuten met 5 foto’s voor €50 op elke gewenste buiten locatie. De foto’s heb je binnen een week in je inbox met We Transfer. Afname van een ‘Love couple shoot’ is niet verplicht.

Kennismakingsgesprek

Voor de trouwdatum voeren we een kennismakingsgesprek bij jullie thuis of op een afgesproken locatie. We bespreken jullie go’s en no go’s uitgebreid door. Een gezellig gesprek waarin jullie al je wensen kenbaar kunnen maken en wij gelijk ook elkaar beter leren kennen.

Online galerij

Zodra de eerste foto’s bewerkt zijn zet ik ze voor jullie klaar in een online galerij die alleen voor jullie zichtbaar is. Zo heb je elke keer weer een update van je foto’s. En kun je ze al heel snel showen aan je visite.

USB-stick

Alle foto’s, binnen het afgenomen pakket, worden geleverd op een luxe USB-stick binnen 4 weken na trouwdatum.