New born fotografie

Het prille leven vastleggen kan gewoon bij jullie thuis. Papa en mama op de bank meekijkend hoe de kersverse baby zijn eerste fotoshoot ondergaat. Ik werk met zachte materialen in rustige kleuren. We houden het puur. Van tevoren bespreken we de (kleur)wensen door. Op het moment dat je bevallen bent, en de rust weer een beetje is wedergekeerd, neem je contact op en plannen we een afspraak in. Het tijdstip waarop we fotograferen doen we in overleg. Voor de baby is het prettig een gevuld buikje te hebben zodat hij/zij tevreden is en de omgeving lekker warm aanvoelt.

De beste periode om een pasgeborene te fotograferen is tussen dag 9 en dag 16. Later kan natuurlijk ook maar zullen misschien minder slapende foto’s opleveren. Wanneer de baby rond de twee weken oud is kan hij/zij wat beter warmte vasthouden maar kunnen we toch nog gebruik maken van de langere slaapjes overdag.

Ik heb veel materialen in bezit die ik mee kan nemen. Manden en schalen (rond en vierkant), far faux (groot crème wollig kleed), backdrops (achtergronddoeken bruin, lichtgroen, grijs, roze), wraps (doeken om de baby in te wikkelen, vele kleuren), wolkrullen, layers (lagen om de foto aan te kleden, vele kleuren). Eigen inbreng van materiaal is ook altijd mogelijk.

Ik gebruik geen flitsers, alleen natuurlijk daglicht. Ook in een kleinere ruimte komen we een heel eind. 

Foto’s met ouders en/of oudere broertjes/zusjes is mogelijk.

Mini shoot voor geboortekaartjes

Een mini shoot is een kleine fotoshoot met 5 bruikbare foto’s voor het geboortekaartje. Dit kan bij jullie thuis of in het ziekenhuis als je daar nog verblijft. Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie zonder watermerk, dezelfde dag nog. Daarna kun je de foto(s) in het geboortekaartje naar wens plaatsen.

Lifestyle shoot

Een lifestyle shoot is bij jullie thuis. De baby (en eventueel ook het gezin) komen in beeld in jullie eigen huiselijke setting. Foto’s in je eigen woonkamer, slaapkamer of in de babykamer met het daar aanwezige daglicht. Tijdens het in bad doen, voeden of spelen met grotere broers en zussen. Een shoot in een zo’n huiselijk mogelijke setting. Ik zorg dat ik op de achtergrond blijf terwijl jullie als gezin gewoon je ding doen met elkaar.

E: Wederom heel blij met het eindresultaat! Annet is een relaxt persoon, creëert leuke settings en staat daarnaast open voor eigen inbreng. Echt een aanrader om hier je shoot te boeken!